GoldenCrossData.com, gids rolstoelvriendelijke hotels, restaurants, musea en theaters biedt u een selectie van rolstoelaangepaste uitgaans- en overnachtingsmogelijkheden en beperkt zich hierbij niet tot Nederland.

 

De website is een gids, geen boekingskantoor. Wij hebben dus geen bemoeienis met tarieven en entree-geld. Ter voorkoming van misverstanden adviseren wij om rechtstreeks bij het geselecteerde adres te boeken en dus geen gebruik te maken van boekingskantoren. Mocht er dan onverhoopt tóch iets fout gaan dan weet u wie u verantwoordelijk moet houden.

 

Toegankelijkheid krijgt steeds meer aandacht op websites. Terecht, maar helaas wordt de toegankelijkheid voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator vaak opgeklopt; de werkelijkheid is minder fraai met als gevolg dat men websites op dit punt gaat wantrouwen, ook de betrouwbare.

 

Een aantal adressen heeft daarom de door ons geïnventariseerde voorzieningen op de eigen website gepubliceerd. Een initiatief dat navolging verdient want iedereen kan dan vóóraf zélf bepalen of een adres voor hem/haar al dan niet toegankelijk is. Het voorkomt misverstanden, frustratie en teleurstelling.

 

Wij streven naar correcte informatieverstrekking, maar kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onvolkomenheden op deze en/of hiermede verbonden websites.

 

Deze website werd ontworpen en ontwikkeld door:  

Maaike Hammerstein www.maaikemedia.nl

Gosling Cools www.cobiz.nl

 

Vertalingen:

Pools: Karolina Jankowska Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Animatie:

Saman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Webbeheer:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carezzo-ei